Turku - Helsinki

Schauman Arkkitehdit luo tyylikkään ja tunnistettavan jäljen.

Keskitymme suunnitteluratkaisujen sisällössä korkeaan laatuun sekä synnyttämään mieleenpainuvaa ja puhuttelevaa arkkitehtuuria, ja pyrimme takaamaan toimeksiannon moitteettoman kokonaissuorituksen. Haluamme osaltamme olla täydentämässä ja parantamassa olemassa olevaa rakennettua ympäristöä.

Kokoamme jokaista toimeksiantoa varten sopivimman tiimin. Luotamme tässä erilaisten persoonien ja vahvuuksien voimaan – sillä tavoin syntyvät parhaat ideat ja lopputulokset.

Olemme osa suunnittelun ja rakentamisen toteutusketjua: kumppani, joka kulkee asiakkaan rinnalla projektin elinkaaren alusta loppuun. Pyrimme toimistona ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tuottamaan näin lisäarvoa hankekokonaisuuteen.

Break Sokos Hotel Koli

Break Sokos Hotel Koli rakentuu Kolin kylälle Lieksaan, osaksi Ukko-Kolin laella sijaitsevan uniikin hotellin tarjontaa. Kylähotelliin on suunniteltu 130 hotellihuonetta, rento ravintola terassialueineen sekä ullakon saunaosastoineen. Maantasokerrokseen tulee lisäksi liiketiloja. Hotellin on tarkoit...

Lue lisää