Toimisto Gofore
Toimisto Gofore

Toimisto Gofore

Sijanti
Turku
Tilaaja
Gofore Oyj
Toimeksianto

Sisustussuunnittelu, sisältäen tila-, pintamateriaali-, kiinto- ja irtokaluste- sekä valaistussuunnittelun

Laajuus

Ullakko 275 m2, alakerta130 m2

Suunnittelu
2019
Status

Valmistunut

Valokuvat
Esa Kapila

Suunnittelimme Gofore Oyj:lle uudet toimistotilat Turkuun, kauppatorin laidalle. Kauppiaskatu 9:n kiinteistön julkisivuremontin yhteydessä toteutettiin ullakon laajennus, johon asiantuntijayrityksen uusi toimipiste sijoitettiin.

Toimistotilan sisustussuunnittelun lähtökohtana oli luoda nuorekas ja kodinomainen ympäristö, ekologisuus ja työhyvinvointi huomioon ottaen. Toimistotila jakautuu kolmeen erityyppiseen tilaan: avoimeen työskentelytilaan, sosiaalitiloihin sekä edustus- ja neuvottelutiloihin. Avointa työtilaa rauhoittamaan sijoitettiin leikkisä Kotitalo-neuvotteluhuone, joka toimi koko konseptin kulmakivenä. Samaan tyyliin sopivaksi suunniteltiin myös vaneriset puhelinkopit.

Yrityksen tilatarpeen kasvaessa ullakolla sijaitsevan toimiston rinnalle suunniteltiin toinen työtila kerrosta alemmas. Sen sisustuksessa keskityttiin kodinomaisen viihtyvyyden parantamiseen valaistuksen, kierrätyskalusteiden, viherkasvien ja tekstiilien avulla.

Suunnittelimme Gofore Oyj:lle uudet toimistotilat Turkuun, kauppatorin laidalle. Kauppiaskatu 9:n kiinteistön julkisivuremontin yhteydessä toteutettiin ullakon laajennus, johon asiantuntijayrityksen uusi toimipiste sijoitettiin.

Toimistotilan sisustussuunnittelun lähtökohtana oli luoda nuorekas ja kodinomainen ympäristö, ekologisuus ja työhyvinvointi huomioon ottaen. Toimistotila jakautuu kolmeen erityyppiseen tilaan: avoimeen työskentelytilaan, sosiaalitiloihin sekä edustus- ja neuvottelutiloihin. Avointa työtilaa rauhoittamaan sijoitettiin leikkisä Kotitalo-neuvotteluhuone, joka toimi koko konseptin kulmakivenä. Samaan tyyliin sopivaksi suunniteltiin myös vaneriset puhelinkopit.

Yrityksen tilatarpeen kasvaessa ullakolla sijaitsevan toimiston rinnalle suunniteltiin toinen työtila kerrosta alemmas. Sen sisustuksessa keskityttiin kodinomaisen viihtyvyyden parantamiseen valaistuksen, kierrätyskalusteiden, viherkasvien ja tekstiilien avulla.

Vastuusuunnittelija

Tiimi

Perho Katri »

Ota yhteyttä

Schauman Arkkitehdit luo tyylikkään ja tunnistettavan jäljen.
Olemme kumppani, joka kulkee asiakkaan rinnalla projektin elinkaaren alusta loppuun.

Ota yhteyttä