TYKS pysäköintirakennus
TYKS pysäköintirakennus

TYKS pysäköintirakennus

Sijanti
Turku, Kupittaa
Tilaaja
Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri
Toimeksianto

Rakennuslupasuunnittelu ja laskenta-aineisto

Laajuus

17 330 brm2

Suunnittelu
2017-2018
Status

Valmistunut

Yhteistyökumppanit
Arkkitehtiryhmä Reino Koivula Oy
Valokuvat
Wellu Hämäläinen

TYKS:n uusi pysäköintirakennus on suunniteltu helpottamaan sairaala-alueen paikoitusongelmaa. Rakennuspaikaksi valikoitui haastava Savitehtaankadun ylittävä sijainti, joka on keskeisesti suhteessa Turun läntiseen sisäänajoväylään sekä uuteen T3-sairaalaan.

Rakennuksen omintakeinen julkisivu on toteutettu vaalealla teräsverkolla, jossa on käytetty kahta eri silmäkokoa korostamaan julkisivun ”murtuvan ahtojään" kolmiulotteisuutta.

Ota yhteyttä

Schauman Arkkitehdit luo tyylikkään ja tunnistettavan jäljen.
Olemme kumppani, joka kulkee asiakkaan rinnalla projektin elinkaaren alusta loppuun.

Ota yhteyttä