Olemme vuonna 1975 perustettu arkkitehtitoimisto, jonka toiminta on valtakunnallista ja kattaa uudisrakennus-, hankekehitys- sekä peruskorjaussuunnittelutehtävien lisäksi myös maankäytön suunnittelun ja sisustussuunnittelun.

Toimiston referensseihin lukeutuvat kauppakeskushankkeet, asuntotuotantokohteet, keskustojen kehittämisprojektit, maankäytön suunnitteluun liittyvä konsultaatio, sairaala- ja erityisrakennukset, vapaa-ajankohteet ja pientalohankkeet sekä sisustussuunnittelun osa-alueet.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä yhteensä nelisenkymmentä huippuammattilaista sekä Turun että Helsingin toimipisteissämme. Suunnittelukohteita meillä on jo yli 3000. Meistä löydätte ammattitaitoisen, innovatiivisen, asiakaspalveluhenkisen ja omistautuvan yhteistyökumppanin, joka on tarvittaessa mukana projektin konseptitason suunnittelusta toteutukseen asti.

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää toimistomme osaamisesta ja palveluistamme, ota yhteyttä. Tarkemmat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.